PRAKTIJK INFORMATIE

Op vrijdagmiddag houd ik mijn spreekuur in het Kulturhus aan de Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar. Het is mogelijk hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak te maken. Een afspraak kan ook bij jou thuis plaatsvinden.

Ik werk samen met scholen, met een diëtiste, een sportbegeleider en een kinderfysiotherapeut in het programma ‘Cool2bfit’ (methodiek voor kinderen met overgewicht, www.cool2bfit.nl).


Vervang deze tekst door informatie over jou en je bedrijf of voeg informatie toe die handig zal zijn voor je klanten.

 

Gedragsproblemen - Opvoedingsvragen

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en jongeren met (gedrags) problemen en hun ouders en/of leraren die hierbij specifieke opvoedingsvragen hebben.

 

Schoolproblemen

Leer-en gedragsproblemen in school begeleid ik door alle partijen er bij te betrekken en op zoek te gaan naar een adequate aanpak.

 

Begeleiding

Elke begeleiding start met een uitgebreide intake, waarin onderzocht wordt waar de oorzaak van de problemen liggen. Vervolgens wordt in de begeleiding naar een oplossing voor het probleem gezocht. Ik werk volgens de multidisciplinaire richtlijnen.

 

Psychologisch onderzoek

Wanneer er na de intake nog veel vragen zijn rondom de oorzaak van het probleem van kinderen en de specifieke opvoedingsvragen die ze stellen aan hun omgeving, voer ik een psycho-diagnostisch onderzoek uit, voordat de daadwerkelijke begeleiding start.

 

Maatwerk

Naast bovengenoemde activiteiten is er maatwerk mogelijk wat betreft groepsactiviteiten: sociale vaardigheden training, oudercursussen, video-begeleidingen.

 

Verwijzing

Huisartsen, Bureau Jeugdzorg, GGZ en medisch specialisten kunnen naar mijn praktijk verwijzen, maar ook via scholen en paramedische beroepen kan verwezen worden. Er vindt na toestemming een terugkoppeling plaats naar de verwijzer.

 

Klantervaringen

CQI over 2022: 7,4

Cool to be fit - doelgroep kinderen 7 - 13: "ik durf nu weer in de spiegel te kijken"; "mijn zelfbeeld is groter geworden door jouw begeleiding". Gemiddelde cijfer van de evaluaties is 8.5.

Ouders: "De sfeer in huis is positiever en ik spreek mijn waardering voor mijn kind veel vaker uit"; "Ik durf nu ook nee te zeggen zonder boos te worden"; Ik weet nu beter hoe ik om kan gaan met lastig gedrag van mijn kind".

Jongere (17): "Ik heb meer zelfvertrouwen, ik durf mijn schoolwerk weer aan te pakken en ik durf weer vrienden te maken".

Volwassene (35): "Ik kan altijd bij jou terecht als ik een vraag heb en dat is dan binnen een week hebben we dan een gesprek, ik krijg mee rinzicht in patronen binnen mijn relatie".

 

Kosten en vergoeding

De kosten voor begeleiding zijn € 80 per uur. Deze kosten worden, afhankelijk van het pakket, vaak (gedeeltelijk) vergoed door de gemeente of ziektekostenverzekering. Er wordt een rekening verstuurd die dan gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekeraar. 

 

Contact

Tel.: 0651423252 (graag whatsappje sturen)

E-mail: jlensenbotter@hotmail.nl

website: www.jannielensen.nl

 

Dossiers, regels behandeling, klachtenregeling

De dossiers worden beschermd opgeborgen volgens de regels van het NIP en NVO (nip.nl, nvo.nl). Cliënten kunnen hun dossiers altijd inzien. Deze worden na 15 jaar vernietigd, of eerder op verzoek van de cliënt.

De behandeling vindt plaats volgens de regels van de WGBO. Klachten kunnen in eerste instantie het liefst persoonlijk aan mij gemeld worden, als er dan nog klachten zijn kunnen deze via de klachtenregeling van het NIP en NVO gemeld worden.

 

 

 

| KVK 06084347 | Rabobank NL05RABO0324842198 | NL001345742B09 | BIG GZ 99058419025 | BIG Orthopedagoog Generalist 29058419031 | ABG Praktijk 94055554 | AGB Persoonlijk 94006004 | NIP 135724 | NVO 4388 |

copyright 2023